Preview: NONO herfst/winter 2016

Ik heb een leuke primeur! Als blogger mag ik deze herfst en winter merkambassadeur zijn voor meisjesmerk NoNo. Zat ik maandag nog met mijn neus in de lentecollectie 2017, vandaag mag ik jullie een preview geven van de kledingcollectie die vanaf volgende week uitgeleverd wordt aan de winkels. Wat kun je deze herfstige zomer en de echte winter in de winkels vinden?

Sfeerplaatje van de NoNo herfst/wintercollectie.
Sfeerplaatje van de NoNo herfst/wintercollectie.

Ik heb bij De Mama Company de sfeerplaatjes van de collectie online gezet en op mijn persoonlijke blog Marstyle maak ik enkele setjes van de items die ik leuk vind. De collectie is namelijk waanzinnig leuk en op een koude natte dag als vandaag, krijg ik helemaal zin om de eekhoorntjescollectie in te slaan! Ik maak normaal nooit collages, dus ik hoop dat jullie dit experiment wat vinden.

En dat terwijl ik eigenlijk nog een NoNo saleshoplog in de planning heb, want als merkambassadeur wil ik de huidige zomercollectie ook kunnen showen dus ik heb flink ingekocht… (ja, kinderbijslagtijd!)

Sweatdresses

nono eekhoorn

Setje naar de smaak van mijn jongste: blauw!

Naast eekhoorns en nachtdieren, werd NoNo geïnspireerd door het cocoonen op de bank en gezelligheid in huis. En modeshowtje spelen hoort daarbij, want NoNo richt zich op fantasierijke en vastberaden meisjes die zichzelf graag laten zien. Ik zie mijn eigen dochters zeker wel rondparaderen in deze kleding. Er valt veel te mixen en matchen.

Outfit in de stijl van dochter A
Outfit in de stijl van dochter A

Daylight versus Moonlight

Het merk heeft twee sfeerbeelden: Daylight! en Sharing Moonlight. Sharing Moonlight heeft veel blauwtinten, schaduw en nachtdieren. Deze collectie is sportief maar girly. Daylight! richt zich op het cocoonen en gezellig samen een spelletje spelen terwijl het buiten regent. Hier zie je grappige, harige items met een feestelijke uitstraling. De kleuren zijn tomaatrood, zacht roze en licht goud. Ik zeg KERSTJURKJES!

Creëer je eigen favoriete mix met lieve rokjes en stoere jassen. Er zijn comfortabele sweatdresses met legging of tregging en glanzende feestoutfits, bijvoorbeeld voor kerst of een verjaardag. Of omdat het gewoon leuk is om lekker te shinen in de klas! Ik heb nog veel meer leuks gezien, wie weet maak ik later nog een collage. Vinden jullie dat leuk?

Je kunt het merk onder meer shoppen bij Kleertjes.com.

Wat vind jij van deze collectie? Zit er iets tussen waarvan je direct het wauw-gevoel krijgt? Wat mij betreft wel 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nicole zegt:

  Ik zie er hele leuke dingen tussen zitten! Vond de zomercollectie van volgend jaar al mooi maar dit ook!

 2. marjon zegt:

  Zitten wel een paar leuke items tussen.
  Maar niet alles is mijn smaak.

  Is NoNo niet een prijzig merk? Of vergis ik me daar nu in.
  Ik heb er zelf iig nog nooit iets van gekocht voor onze dochter

  1. Marguerita zegt:

   Ha Marjon, het is qua prijsniveau vergelijkbaar met bijvoorbeeld Molo, Kidz Art en Mim-Pi. Geen budgetmerk inderdaad.

 3. Nathalie zegt:

  Wauw de onderste jurkjes zijn zo feestelijk. Leuke collectie!

  1. Marguerita zegt:

   Ja leuk he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.