Rainbow Dash party verjaardagsoutfit

Vandaag was de officiële My Little Pony facebookpagina zo lief om mijn eerdere shoptip te delen. Op 24 juli vieren we namelijk de 4e verjaardag van mijn jongste dochter (25 juli wordt ze alweer 4 jaar, gaat zo snel) en het ‘thema’ dat ze heeft uitgekozen is haar held Rainbow Dash. Vanmorgen hebben we samen in de sale haar verjaardagsoutfit uitgekozen en besteld. Ben je benieuwd naar haar Rainbow Dash party outfit?

De kinderbijslag is natuurlijk weer gestort én het is sale, dus het perfecte moment om er even voor te gaan zitten. Ik heb expres geen outfit met cartoonfiguren gekozen, maar meer iets in het regenboogthema. De kinderdagverblijfjaren zijn voorbij als je 4 wordt. Dan ga je naar school en kan je kleding wat netter zijn. (Hoewel mijn oudste van de BSO regelmatig thuiskomt met zand in de haren en mijn peuter die naar het kinderdagverblijf gaat en daar vaak in de zandbak speelt dat dus NOOIT heeft.)

We gingen samen voor een regenboogoutfit van Kidz Art:

Uiteindelijk hebben we het vest en de regenboogjurk niet genomen, dat werd bij elkaar iets te prijzig. De jurk vonden we erg gaaf, maar met de combi rok/shirt/legging kun je ook op andere dagen goed uit de voeten. De regenboogjurk zou echt een feestjurk zijn, met als gevolg dat die eerder in de kast blijft hangen.

Hoe vinden jullie hem? Ben heel erg benieuwd hoe het haar staat. We hebben nog niets van dit merk in huis, maar ik sprak ze vorige week op de speeddate natuurlijk en raakte enthousiast.

 

Comments

 1. Ilse van Kreanimo says:

  Kidz Art heb ik wel al in huis en ik vind het geweldig!

  Leuke outfit!

  1. Marguerita78 says:

   Dankjewel! Ben heel benieuwd hoe de kleding valt

 2. Batboy says:

  Het ziet er super leuk uit! Lekker vrolijk!

 3. Nathalie says:

  Leuk outfit! Ik zag het net ook bij je artikel van vandaag!

  1. Marguerita78 says:

   Thanks 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.