Winactie 400 Facebooklikes voor Marstyle (gesloten)

In de maandelijkse bloggersupdate had ik hem al aangekondigd: bij 400 facebooklikers voor de pagina van mijn blog ga ik een mooi pakket verloten. En ook bij 500 likes. En bij 750 likes. Ongemerkt zit mijn pagina al op de ruim 370, dus is het tijd om de actie online te zetten. Moet ik nog wel even aan de bak voor een mooie foto, zodadelijk.

Het eerste pakket is zoals aangekondigd bestemd voor zwangeren. Geen hele grote doelgroep, maar goed wie weet zitten er toch wat zwangere lezers tussen. Of misschien ken je iemand die zwanger is? Of een tienermoeder zonder budget of iets? Altijd fijn als het goed terecht komt. Want dit pakket kon ik natuurlijk samenstellen omdat deze producten weliswaar hartstikke leuk zijn, maar ik ze zelf niet zal gebruiken. Vooral die Proud Mama zwangerschapsketting had ik zelf geweldig gevonden toen ik zwanger was! (Op mijn oude blog schreef ik wel een andere Proud Mama review.)

Wat geef ik weg bij de 400 likes?
Prijzenpakket 'zwanger' wordt verloot na het bereiken van 400 paginalikers voor Marstyle op Facebook.
Prijzenpakket ‘zwanger’ wordt verloot na het bereiken van 400 paginalikers voor Marstyle op Facebook.

PAKKET ‘ZWANGER’

 • Tas van Jake Fischer
 • Noppies labeldoekje
 • Beebielove roze babysokjes
 • Maud N Lil organic cotton rammelaar
 • Proud Mama zwangerschapsketting
 • Proud Mama armband
 • Heartbead armband
 • Vulli Sophie de Giraf sleutelhanger
 • Noeser waszakje
 • Oriflame Dream Cream
 • Oilily Coconut lipbalm
 • Dvd Lego Friends
 • Zwerfboek – De geheime opdracht (misschien wissel ik die nog om voor een ander boekje ) // deze mag je dus niet houden, lees hier de blog over het fenomeen Kinderzwerfboek.

Hoe maak je kans?

Een goed gevuld pakket zo toch? Als gezegd verloot ik deze na het bereiken van de 400 pagina likes voor Marstyle op facebook. Laat hieronder een reactie achter dat je meespeelt, want dan heb ik je e-mailadres om contact op te nemen als je de winnaar bent. Daarnaast like je dit bericht op facebook. Bovendien helpt het natuurlijk erg mee als je zelf mijn pagina leuk vindt, zwangere vriendinnen of kennissen tagt of zelfs zo lief wilt zijn om het bericht openbaar te delen op je eigen tijdlijn.

De winnaar heeft niet gereageerd, daarom opnieuw! Marieke Flikweert, gefeliciteerd! Jij hebt de actie gedeeld op Facebook en bent door Naamloten als winnaar gekozen. Ik ga je mailen ➡ 

Ben heel benieuwd hoe lang deze winactie zal lopen, maar altijd minimaal een week  :mrgreen: , doe je mee?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Joyce zegt:

  Yes ik doe graag mee!

 2. Super leuk! Vorige keer was ik te laat maar nu doe ik graag mee ?

 3. elisabeth maria martina zegt:

  voor mijn kleinzoon die in oktober wordt verwacht een prachtig kraamkado

 4. Desiree zegt:

  Wat een leuk pakket! We verwachten in november onze eerste, dus dit zou een heel leuk verrassingspakket zijn!

 5. Celina zegt:

  Wat een super leuk pakket!
  Ik heb een zoontje van net 1 en ben nu zwanger van de 2e. In dit pakket zit voor ons alle 3 iets leuks 🙂 ik ga heel hard duimen!!!

 6. Riekie Bos zegt:

  er is een piepklein neefje op komst en ik verras zijn aanstaande moeder graag!
  duim duim duim en zonnige groetjes van Riekie

 7. Saskia zegt:

  Ja! Volgens mij ben ik net nummer 400 die je site volgt! En ik ben er blij mee… Zie zo veel leuke, interessante en bruikbare informatie!! Ben zelf heel gelukkig met mijn 2 dochters en niet zwanger maar heb 2 collega’s die dat wel zijn dus voor hen doe ik graag mee! Ga vooral zo door met het schrijven van die leuke berichten. Ik blijf je zeker volgen! Liefs van Saskia 😉

 8. jake zegt:

  Leuk voor mijn bijna oma buuf

 9. Inge Brunnekreef zegt:

  Wat enorm leuk zeg en ik deel , like gezellig mee

 10. Krista Bouwman zegt:

  Wat een super mooi pakket!!!!! Dus ik doe graag mee met deze actie. Op dit moment ben ik zwanger van ons dochtertje.
  Volgens mij kan ik in dit bericht niet taggen… maar dat zal ik in het andere bericht wel even doen. Ken nog een aantal zwangere meiden!!

 11. Marloes Wolters zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee, 29 juli ben ik uitgerekend! Alle spulletjes kan ik verdelen samen met mijn buurvrouw, zij is nu 17 weken zwanger. Zo worden er 2 mensen blij 🙂

 12. Petra Muijen zegt:

  Hallo, ik doe ook graag mee voor een zwangere vriendin!

 13. Liesbeth zegt:

  op naar de 400 likes! Ik doe mee voor een zwangere vriendin!

 14. Gerlinde zegt:

  Leuk! Doe graag mee voor mijn schoonzusje

 15. Fleur zegt:

  Wat goed zeg! Ik doe graag mee, want ik heb veel zwangere vrienden en collega’s op dit moment

 16. ingrid zegt:

  Ja ik doe graag mee voor een as moeder die afhankelijk is van de voedselbank.

  1. Marguerita zegt:

   Ingrid laatste oproep op Facebook, ik heb je al 2 emails gestuurd en weet verder niet hoe ik je kan bereiken…

 17. Daniëlle Ramaker zegt:

  Ik loot graag mee voor mijn schoonzusje

 18. Marian Zw. zegt:

  Een heel leuk pakket! Ik maak heel graag kans. Vooral het zwerfboekje zal mijn dochter heel leuk vinden om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.