Marstyle weekly

Vandaag maar weer eens een weekoverzicht! Ik was redelijk ‘bij’ met mijn reviewlijstje en heb de afgelopen weken weer wat dingen aangevraagd. Enkele items waarop ik al een paar weken wacht (en heen en weer heb gemaild waar het toch blijft) zijn er nog steeds niet, daarom besloot ik wat actiever te zijn. Ook met het meedoen aan prijsvragen deed ik wat actiever mee na het plaatsen van mijn laatste Winspiratie. Voor mijn dochters was het een vrolijke week!

 We begonnen met wat drukke werkdagen, zonder post in de brievenbus. Woensdag zag ik een paaltje over het hoofd, zucht… Klein stukje uit mijn achterlicht. Baal, baal. Maar ik liet de dag niet verpesten. De kermis op dorp zou starten en door online boodschappen te doen bij Lekker Makkelijk (waarbij ik ook de voucher voor 5 euro korting inleverde die ik bij de gratis Spa van Gratis Sample ontving) zouden we 4 draaimolentickets krijgen. Bij de Jumbo kreeg ik nog vouchers voor een minuut gratis springen. Dat zou een leuk budget middagje worden! Vlak voor we naar zwemles gingen stond de bezorger van Lekker Makkelijk voor de deur met de draaimolentickets voor de meiden. Daar waren ze heel blij mee!

Samen in de stoere auto’s op de kermis.

Kermis

Na het zwemmen reden we door naar de kermis. Gelukkig was het droog. De draaimolen was helemaal leuk. De minuut gratis springen bleek een drukfoutje… 🙁 Als ik voor beide meiden 3,50 euro voor 3 minuten springen zou betalen, konden ze een extra minuut krijgen. Dat vond ik veel te lang en te duur. Voor touwtjetrekken  hadden we een kortingsbonnetje van 50 cent. Het idioot hoge bedrag van 11 euro (een euro korting in totaal) was goed voor ieder 3 touwtjes. Ze kozen flutspeeltjes uit, een gitaar die bij thuiskomst zijn eerste snaar al losliet en een knuffeltje aan een stokje. Hoort erbij.

Maar goed, je hebt er iets voor over want als je geen geld uitgeeft op de kermis, is ie er volgend jaar misschien niet meer. Dankzij nog een kortingsbonnetje kocht ik voor 6 euro nog 4 kaartjes voor de autobaan. Een half uurtje kermis,  inclusief gratis twee ritjes draaimolen was bij elkaar 17 euro. Zo bekeken, zijn de toegangskaartjes voor attractieparken relatief helemaal niet duur…

Concert met de kermisgitaar.

Kdv en bso

Op de BSO en het kinderdagverblijf deden mijn dochters ook weer leuke dingen. De kleuter bakte onder meer een heerlijke appelflap. Mijn peuter heeft met echte verf op de stoeptegels geverfd. Ik kreeg ook een leuke foto doorgeappt waarbij ze zich vermaakt in de speeltuin van de kinderboerderij.

Wat zijn ze gaaf die gewonnen Bergsteinlaarsjes.

Trouwdag

Vrijdag waren de husband en ik 11 jaar getrouwd. Het leek me leuk een PLOG met trouwfoto’s van de fotograaf te plaatsen, maar ik kan die cd-rom nergens meer vinden… Wel alle cd’s met andere foto’s en filmpjes. Mijn moeder kwam op de koffie met een bosje bloemen <3 De husband bracht ook een mooie bos mee 🙂 En dan was er nog Mama’s Liefste die mij mailde dat ik een bos bloemen gewonnen heb! Yay! ’s Avonds gingen we gezellig met z’n viertjes uit eten.

Ananasjes in de haren uit de Safario-lijn van Zenner.

Blogpost

De postbode en pakketbezorgers wisten ons huis ook goed te vinden op deze toch al feestelijke dag. Peuterlief stond bij de voordeur te speuren of oma er al aankwam toen de postbode een brief met mooie sieraden van Kaya door de bus deed. Die deden we om naar het restaurant die avond. Er kwamen stoere paarse Bergsteinlaarzen die ik gewonnen heb bij SoMama, ze werden direct aangepast. Helemaal leuk!

Prachtige blauwtinten van TOMS.

Ikzelf kreeg een paar schoenen van TOMS om over te bloggen, prachtig blauw. L’Occitante stuurde een luchtje en badschuim om te proberen. Later werd er nog een ’tool’ bezorgd om je wijnglazen mee te drogen. Hier zat ook een wijnkoelding bij, ik dacht eerst dat ik deze alleen mocht weggeven in een winactie maar blijkbaar mag ik hem ook zelf proberen. Zal ze nog even contacten, want dat is niet helemaal duidelijk. Zaterdag kregen we een Kung Fu Panda pakket van Mamaliefde, dat ik voor man en dochter won, inclusief bioscoopkaartjes. En eerder die week bracht de post ons een zomerjurk van Ninie en haaraccessoires van Zenner. Ik kan weer druk aan de blog dus!

Samen in de olifantjes van Avonturenpark Hellendoorn.

Pretpark

Topweer en heel rustig met bezoekers, kan het beter? Zonnige zaterdag was perfect voor het geplande bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Ooit 1x geweest als tiener, maar behalve  de wildwaterbaan kon ik me er niets van herinneren. Uitgebreid verslag volgt! Zondag was een chilldag. Tijd om foto’s te maken, de kleuter te helpen met haar nieuwe drang naar het uitvoeren van experimenten en met elkaar een bordspelletje te doen. Ook proefden we het roggebrood van Soma en maakten we het detox water recept van Demak’Up.

Detox water recept is lekker!

Enerverend weekje! Ik moet nog mijn analytics plugin veranderen, maar dat lukt niet op de iPad. En uiteraard is er met al die dingen die ik mag proberen genoeg bloginspiratie en ben ik heel blij met mijn prijzen. Heb jij deze week iets leuks gewonnen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Nee niets gewonnen. Hier wacht ik ook nog op post van Kaya <3

 2. Fleur zegt:

  Klinkt als een heerlijke week! Leuk dat mijn mail over gewonnen bos bloemen op een goede dag kwam. Gefeliciteerd met jullie huwelijksdag!
  Ik won deze week kaartjes voor de Libelle week, de Tong Fair en bij Mamaliefde won ik een bon voor Yoursuprise. Daarvoor zocht ik 2 broodplankjes voor mijn meiden voor met hun naam er op! Heel leuk. Bij mij dus drukker in mijn mailbox dan in de brievenbus. Heb het ook te druk gehad voor de prijsvragen. Daar ga ik vanavond maar weer eens aan zitten. Fijn week volgende week!

  1. Marguerita78 zegt:

   Er zat ook wat tegen hoor, maar geen zin om daarover te bloggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.