Shoplog met superleuke spullen voor buiten en binnen

Het lijkt een trend aan te worden om buiten naar binnen te halen. Of binnen naar buiten, net hoe je het wilt zien. Zelf kreeg ik vorig jaar voor moederdag een loungebank en daardoor genieten we nog meer van het buitenleven. Natuurlijk wil je het buiten ook een beetje gezellig hebben als je daar zit, dus ik zocht een originele webwinkel waar ik lekker kon shoppen. Het werd Outside Wishes: een superleuke shop die van alles in huis heeft om het in de tuin, op het terras of op het balkon zo gezellig mogelijk te maken.

DSC_0010

Wat heb ik geshopt?

Ik had het geluk om als blogger shoptegoed te krijgen en dat maakte het webwinkelen nóg leuker. Outside Wishes heeft namelijk allerlei vrolijke kleine dingen in het assortiment. Het was lastig om een keuze te maken, maar uiteindelijk ging ik voor twee leuke bakjes met dierendeksel, kindertuinhandschoenen voor beide meiden, een knalgroene wespenvanger (kun je op een fles doen en zo maak je de val) én een mega grote big shopper met Roodkapje print. Ideaal als je op een vrijmarkt wilt staan of om bijvoorbeeld handdoeken of speelgoed mee te nemen op vakantie.DSC_0014

Schattige bakjes

De schattige bakjes zijn perfect om bijvoorbeeld druifjes in mee naar school te geven. Er staat een lief plaatje op en niet de hele klas loopt met hetzelfde bakje rond. Outside Wishes heeft er ook broodtrommels van, zo leuk!DSC_0015

Wespenval voor in fles

Mocht de temperatuur dit jaar toch nog oplopen, dan ben ik voorbereid op augustus-wespenmaand. Tot nu toe improviseerde ik vaak zelf een wespenval, maar deze groene bloem staat natuurlijk veel decoratiever. Je hebt er alleen zelf nog een lege fles voor nodig. Goed excuus om een flesje zoete witte wijn in te slaan!DSC_0026

Kindertuinhandschoenen

Terwijl veel mensen druk in de weer zijn met hun moestuintjes, begonnen wij met de voortuin. Ik vind het erg leuk om mijn dochters daarmee te laten helpen. De kindertuinhandschoenen pasten perfect en er was geen gezeur over vieze handen. Enthousiast hielpen ze mee met onkruid verwijderen en viooltjes planten. Ook takken breken van de gesnoeide boom en aarde scheppen, vonden ze leuk. Volgende klus wordt de achtertuin.

DSC_0066 Toffe cadeaus

Een van de series die je bij Outside Wishes tegenkomt, is Garden van ESCHEAT Design. Dit merk biedt onder meer fantastische sapdispensers voor de betere tuinfeestjes, gave plantensproeiers, mooie weckpotten, theelichthouders, een kweeklok (laat de tuinierder in je los!) en stijlvolle sap/melkflessen (inclusief receptenboekje voor eigen vruchtensap en naamlabel). Deze producten zijn aantrekkelijk geprijsd en lenen zich heel goed als cadeau – ook aan jezelf uiteraard. Zelf twijfelde ik bij het shoppen nog over de leuke tuinmokken van Esschert Design. Hierin zit een kweekset van grond en zaden voor onder meer bieslook, munt, basilicum en peterselie, waarmee je in je keuken aan de slag kunt. Niet alleen heel leuk om te doen, maar het ziet er ook nog eens enorm decoratief uit, zo’n minituintje in huis. Ze zijn los verkrijgbaar voor € 3,95 of als set van 4 in een kratje voor € 18,95.
DSC_0071
Smelt eens een marshmallow

Voor zwoele avonden heeft Outside Wishes een kampvuurpot. Er is zelfs een driepoot beschikbaar waaraan je de kampvuurpot kunt bevestigen. Smelt marshmallows op de marshmallowpin, bak een pannenkoekje en geniet van het vuurtje. Kamperen mét een kampvuurtje in je eigen tuin; het kan! Maar uiteraard zijn deze handige gadgets ook ideaal voor op de camping. En er is nog veel meer leuks te vinden, wat handig is op vakantie of voor een zomerse picknick.


DSC_0013
Winactie

Outside Wishes vond ik echt een webshop waar je rond blijft kijken! En als je zin hebt, kun jij dat ook doen, want ik mag een handige Big Shopper verloten in een motief naar keuze ter waarde van € 6,95. Er kan een heleboel in, dus die moet je hebben voor de vakantie. Dat vond ik in ieder geval haha. Welk motief kies jij als je wint? Laat het hieronder weten (met geldig e-mail adres) en je maakt kans. Vrienden taggen op facebook mag altijd. Wil je meer zien van deze leuke webshop? Ook Outside Wishes heeft een facebookpagina die je kunt volgen.

And the winner is… Suzanne Hin, gefeliciteerd! Heel veel plezier met je gekozen Big Shopper.

En nu biechten, hoe lang bleef jij doorklikken in deze leuke webshop? Bijzonder assortiment hè? Echt iets om vrolijk van te worden!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Fleur zegt:

  Wat een leuke tassen! Ik doe graag mee voor de Vos

 2. Natasja Smit zegt:

  ai zoonlief en ik hebben een klein probleempje we kunnen niet kiezen op dit moment tussen de Big Shopper Pimpelmees of de Big Shopper Egel Hedgehond ze zijn beide zo vrolijk en lief vandaar dat ik ze alletwee maar even neerzet 😀

 3. melissa zegt:

  leuk! en inderdaad superhandig! ik ga (ook) voor roodkapje aangezien onze kids dat helemaal geweldig vinden!

 4. Paula zegt:

  Tjee, moeilijk kiezen zeg! Bijna alle motiefjes zijn te leuk!
  Ik kies voor “Vos”
  Een kek kleurtje en een gezellig vossenvriendje om met me mee te nemen 😉

 5. Graag zou ik op pad willen gaan met de big shopper ‘poppy,’ een tas waar je niet alleen vrolijk van wordt, maar waar ook nog eens veel in past!

 6. Ymke zegt:

  Bijzonder leuk zeg, outside-wishes.nl!
  En ja, natuurlijk wil ook ik zo’n handige Big Shopper mee op vakantie nemen en dan wel de versie met de Wereldkaart, om in de reissfeer te blijven.
  Hopelijk heb ik alleen de leuke bijpassende paraplu dan niet nodig!

 7. Ditty zegt:

  Wat spannend deze win actie!

 8. Sabrina zegt:

  Wat leuk. Ik kende die site nog niet. Wat een vrolijke dingen hebben ze! Ik zou denk ik de pimpelmeesjes kiezen 🙂
  Doe dus graag mee!

 9. Bodil zegt:

  Grrrrrrr! Zoveel leuke shoppers, hoe kan ik er nou maar 1 als favoriet kiezen!?!
  Mocht ik zo gelukkig zijn dan denk ik dat ik de keuze aan mijn peuter laat 🙂
  Hedgehog, Mr. Badger, LaPetiteRose , Midnight Garden en het uberschattige vosje laat ik haar dan uit kiezen, hihi 😀

 10. Judy Koot zegt:

  Leuk! Ik zou de doiley kiezen.

 11. Iris vdv zegt:

  wohooo wat een leukerd :-)!!! Super leuk en handig om bv mee naar het strand te nemen! Ik ben iig enthousiast!

 12. Renee zegt:

  AAAWESOME!!!, van deze webshop word ik echt onzettend blij, en de big shoppers zijn ook echt megagaaf, wat een leuke printjes, als ik hiermee mag gaan shoppen maak ik mijn medeshoppers ook blij als ze naar zo’n leuke tas mogen kijken.
  Ik vind Big Shopper – Vintage Transport het allerleukste omdat ik dol ben op vintage spulletjes, en met zo’n tas vind manlief het misschien een keer leuk om mee te gaan winkelen haha!

 13. Suzanne Hin zegt:

  Wow, je hebt gelijk! Wat een ontzettend leuke webshop. Ik was alleen al een hele tijd bezig met het kijken naar de Big shoppers, wat een leuke printjes. Was een hele klus om mijn favoriet uit te kunnen kiezen. Uiteindelijk toch de knoop door kunnen hakken en de mooiste vind ik: Big Shopper – Vintage Leaf

 14. Inge zegt:

  Met deze mooie Big Shopper – Stippen Roze – tas
  is mijn zus erg in haar sas!

 15. Aniek zegt:

  Ik ga voor de rood met witte stippen.

 16. Karin zegt:

  Handig zo’n tas, ik vind het design Mr Badger erg leuk

 17. Annie de Waal zegt:

  Erg mooie tas voor de boodschappen, ik doe graag mee !.

 18. Lieke blondeel zegt:

  Wat leuk ! Ik doe graag mee ik vind die met die egels echt heeeeul leuk

 19. Malou zegt:

  Leuk zeg, ik doe graag mee 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   En welke tas zou je dan willen winnen?

 20. Mirremeid zegt:

  Oeps, ik kan niet kiezen, ze zijn zo leuk! Ik zou er voor elk kind wel een willen. Dan kunnen ze er alle drie hun eigen spulletjes in doen voor tijdens de vakantie. De Big Shopper – Roodkapje vind ik geweldig leuk!

 21. maris zegt:

  Ik ga voor de Vintage Ivy. We zijn al druk bezig in de tuin, leuk als mn dochtertje mee kan helpen.

 22. Romy zegt:

  Wat gaaf zeg! Ik zou graag de hedgehog shopper winnen.

 23. elisabeth maria martina zegt:

  tuinvogels die is gaaf

 24. jacqueline zegt:

  Erg handig zo big shopper

  1. Marguerita78 zegt:

   Welke zou je kiezen als je wint?

 25. Marit zegt:

  Wat zijn ze leuk,mooie kleuren en ik ben dol op tassen waar heel veel in kan! Poppy Rood vind ik prachtig!

 26. Nina Mol zegt:

  Heel leuk allemaal! Wat een gezellige dingen! Wat betreft de tas zou ik voor Vintage Ivy gaan 🙂

 27. Marijke zegt:

  Super wat een leuke webwinkel. Wij zouden ook kiezen voor de Roodkapje shopper. Een mooie grote tas om mee te nemen op onze treinreisjes naar opa en oma.

 28. Thea zegt:

  Oei wat leuk allemaal! Ik zou voor de Mr. Badger shopper gaan. En nu ga ik nog even lekker verder sneupen.

 29. Nadia zegt:

  Heel leuke Shop! Echt schattige patronen. Ik vind de rugzakken erg leuk. ? De Big Shopper graag in patroon “Woodland”. Ik heb deze leuke actie op Facebook gedeeld en geliked.

 30. Iris zegt:

  Handige shopper zeg, ik heb wel veel shoppers, maar niet met een rits en dat mis ik toch echt. Ik ga voor het Midnight Garden motief

 31. Linda Smeets zegt:

  Leuk & praktisch! Ik zou kiezen voor het tuinvolgels motief.

 32. Anita H. zegt:

  Wat leuk. Ik ga voor de uitvoering “Fiets”. Nogal toepasselijk, aangezien ik altijd met de fiets boodschappen ga doen.

 33. Manon van Leijenhorst zegt:

  Wat een leuke spulletjes allemaal! !! De hedgehog shopper is top. En zeer handig ook om kleding op te slaan op de zolder of voor de vakantie op de camping!

 34. marjon zegt:

  Leuke spulletjes. Ik kende de webwinkel nog niet.

 35. Liesbeth zegt:

  Wat een gave shoppers! En super handig voor heeeeelll veel dingen! Ik ga voor die met de wereldkaart!

 36. Marjo zegt:

  Wat een leuke webshop, ga zeker kijken voor Sarah haarverjaardag, wij doen graag mee voor de bijstoppen met de wereldkaart erop, die vonden wij het gaafst! Ga snel opzoek naar die leuke tuinhandschoenen!

 37. Heleen M zegt:

  Kindertuinhandschoenen, geweldig! Die vinden mijn jongens vast ook heel leuk! Ik doe graag mee voor de shopper, degene met de wereldkaart. Heel toepasselijk met vakantie! En omdat wij zo van reizen houden

 38. Nathalie zegt:

  Leuke webwinkel. Wij moeten nog beginnen met de tuin. Heb net bloembollen besteld.

 39. Judith zegt:

  Wat een leuke hebbedingetjes! Ik doe graag mee en zal dan gaan voor de Vintage Ivy! 🙂

 40. Saskia zegt:

  Wat een leuke webwinkel. Ik kende hem nog niet. Maar zo te zien ben je erg goed geslaagd. En leuk om zo samen in de tuin te werken. (ik doe trouwens niet mee met de winactie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.