Handig en mooi: robuuste speelgoedkist

Rondslingerend speelgoed blijft een terugkerend issue. Een paar jaar geleden schaften wij een speelgoedkist aan, maar al snel viel de bodem eruit waardoor de speelhoek alsnog rommelig oogde. Een volgende keer zou ik gaan voor een degelijker variant. Gelukkig ontving ik een hele stoere zware speelgoedkist van Sanders Woodworks. Van robuust steigerhout met een handvat van dik touw.

Mooie zware kist met stoer touwhandvat.
Mooie zware kist met stoer touwhandvat.

Ik volg Sanders Woordworks al een tijd op facebook, want ze maken ontzettend mooie dingen. Allemaal van steigerhout. Volgens mij begon het met loungesets voor buiten. Inmiddels hebben ze ook leuke kinderbedden, bureaus én dus sinds kort ook speelgoedkisten. Onze kist is onbewerkt, maar er zijn verschillende varianten verkrijgbaar waaronder ook geschilderde kisten. Daarnaast zijn er verschillende formaten. Alles wat ze maken, komt uit hun eigen fabriek in Roosendaal.

Hij opent als een echte spannende schatkist met zwaar deksel.
Hij opent als een echte spannende schatkist met zwaar deksel.

Ruimtewinner in huis

Mijn dochters waren erg onder de indruk toen deze speelgoedkist werd bezorgd: zo groot! En het deksel optillen kost ze best wat kracht. Zelf vind ik deze kist een aanwinst voor het interieur, mooi, stoer en een ruimtewinner. De buitenkant is erg mooi afgewerkt. Er kan best veel in bovendien. Met de verjaardag van mijn dochter heb ik er snel al mijn blogspullen in opgeborgen, zodat dit uit het zicht was. Daar heb ik nog geen handige opbergplek voor gevonden namelijk.

DSC_0010DSC_0011DSC_0013
Als je er iets in hebt zitten waar niet zomaar kleine kinderhandjes bij mogen – zoals mijn persmappen en te reviewen spullen, maar ook bijvoorbeeld stempelkussens en strijkkralen – zet je een mooie vaas met bloemen op de kist en niemand die er maar over denkt om er ongevraagd in te kijken. Verder hebben we deze degelijke kist ook al gebruikt als zitje, toen opa en oma kwamen eten en we stoelen tekort kwamen. We gaan hem ook nog in de hal proberen en misschien op één van de slaapkamers om te zien waar hij het best tot zijn recht komt, zowel als eyecatcher als opberger. Hij zou perfect zijn voor spelletjes en puzzels, verkleedkleren, groot los speelgoed, regenkleding winterlaarzen en boodschappentassen en nog veel meer.

Pimpen die kist?

Het handige van deze neutrale kist is dat je hem zelf desgewenst nog kunt verven. Ook is het leuk om hem te pimpen met een kleine interieursticker of bijvoorbeeld met gekleurde linten aan het handvat, passend bij de inrichting van de kinderkamer of speelhoek. Neem zeker even een kijkje op de website als je op zoek bent naar inspiratie voor je interieur of tuin.

Lees ook:

Hoe berg jij het speelgoed van je kinderen op? Heb je een speelgoedkist?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Dhini zegt:

    wat handig kist.

  2. Marjolein zegt:

    Mooie kist! Heb zelf een ikeakast met van die vakken waar ik manden in heb. Zo heb ik alles een beetje geordend bij elkaar.

  3. Nathalie zegt:

    Wat een prachtige kist. Wij hebben van die rubberen (was)manden in de slaapkamers van de kids. Misschien gaan we dat nog anders doen. Ik ben de kamers aan het herinrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.