Shopping: Limango en H&M

De leggings worden massaal te kort hier in huis. Of ze gaan kapot bij de knieën. Tijd om te shoppen dus, en ik ben nog niet uitgeshopt want vandaag trok ik de ritsen van mijn oudste haar nette laarsjes kapot :-(.  Veel te drukke dag, dus voor 5 uur naar de winkels lukte niet. Na het bloggen maar even verder online shoppen. Nieuwe gympen voor de lente heb ik al wel gescoord en leuk! Kijk je mee?

IMG_4041

Wie mij op Instagram volgt heeft deze ‘flatlay’ al gezien. Ik heb dit keer niet al mijn aankopen op de foto gezet, maar setjes gemaakt die ik plat neerlegde (de flat lay) om een indruk te geven. De Belastingdienst heeft namelijk eindelijk alles verwerkt in het systeem en ik kreeg kinderopvangtoeslag voor januari en februari. De grote klapper met het bedrag over 2015 moet dus nog komen, maar ik kon in ieder geval gehoor geven aan de groeispurt tijdens de sale. Yay!
 Ik shopte online bij Limango en H&M. Leggings waren het doel, maar ik vond meer leuke items. Zoals het gave ’toekan’ rokje van H&M en de gympies met konijntjes die daar ook afgeprijsd waren. Om die gympies werd meteen ruzie gemaakt door de dames, maar ze zijn helaas alleen voor de kleuter. De maat van de peuter was al uitverkocht. Tevens heeft mijn peuter een fijne nieuwe winterjas gekregen die ze makkelijk zelf aan en uit kan doen: voor 15 euro! Bij Limango ging ik voor de merken We, Little Pieces, Lego Wear en Name It.

Niet op de foto: de winterjas, setjes ondergoed voor de oudste en nog veel meer leggings! De shirts maat 122 blijken toch nog iets te lang, maar de leggings zijn gelukkig goed. Maar ja, zonder leuke laarsjes loopt mevrouw straks alsnog met blote enkels (sneakers) als ze een rokje draagt. De Develabs die ik al eerder op de groei in de sale scoorde zijn nog veel te groot. Voor mijzelf shopte ik ook iets moois:
Deze toffe Desigual laarsjes <3 zitten ook nog eens heerlijk!

 Heb jij al leuke items gescoord in de sale?

Ik ga weer op schoenenjacht, wish me luck. Tips met gave laarsjes maat 27 zijn welkom 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. marjon zegt:

  De kasten liggen hier zo vol dat ik nog niet in de sale geshopt. Komt niet vaak voor hoor 😉
  Jij hebt leuke items gevonden.

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel! De kasten liggen hier ook vol, maar het wordt te klein, altijd een goed excuus 😀

 2. Volgmama zegt:

  Wat een leuke items! Heb je ook wat voor jezelf geshopt? Ik vergeet vaak voor mezelf te kijken haha.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja de schoenen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.