Nooit zo vaak de wasmachine opengeschroefd…

Je weet dat je kinderen hebt als… je regelmatig de wasmachine openschroeft in verband met verstopping! Zojuist was het weer raak. Het apparaat gaf een raar, nerveus piepje. Dan weet je dat er iets mis is. Ik dacht na. Wat zit er in de machine?

Chips! De winterjas van de oudste en twee modderbroeken. Gisteren in de speeltuin in de bagger gevallen. En ik leer het dus niet. Om eerst even de zakken te checken. Zucht. Ik was allang trots dat ik gisteren de leggings direct in de week had gezet. En aan het voorwasmiddel had gedacht.

buitenspelen vieze voetjes

Maar goed, dus niet aan de zakken. De kleuter vond het reuze interessant om mama zo technisch bezig te zien. Eerst moet je de machine namelijk laten leeglopen. (Uiteraard met de stekker eruit!) Mama in de weer met emmers en doeken dus. Na 3 emmers was ie leeg. Nog niets gevonden.

Even flink deppen met de doeken en toen kon ik de dop bij de motor losdraaien. En ja hoor. De boosdoener rolde er direct uit: een stukje schelp! Had ik kunnen weten. Jaszakken zijn de perfecte plaats om gevonden schatten te bewaren…

De hoogste tijd om een nieuwe wasmachine te kopen, want dat continu openschroeven is ook niks.

Hebben jullie ook vaak dit soort blunders? Of ben jij de perfect georganiseerde mama die hier wel aan denkt? 😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.