Feestje met de Play Doh cupcake celebration set

Als de kleuter op school zit, viert de peuter feest! Een klei-feestje om precies te zijn. Van Play Doh ontvingen we namelijk de nieuwe Cupcake Celebration Set. Ze is hier al heel wat ochtenden zoet mee geweest, terwijl grote zus de set nog niet gezien heeft omdat die dan alweer is opgeborgen. Mijn peuter van 3 vindt de Cupcake Celebration set erg leuk, ze houd van het tactiele en van alles wat met koken en bakken te maken heeft. Cupcakes, koekjes en taartjes maken van klei is aan haar wel besteed.

De Cupcake Celebration set klaar voor gebruik
De Cupcake Celebration set klaar voor gebruik

De Play-Doh baksels draaien in het cupcake reuzenrad en als het rad onderaan stopt knijp je er Play-Doh room bovenop. Maak je cupcakes echt aantrekkelijk door ze te versieren onder de strooimolen met kleurige Play-Doh sprinkles en tover ook nog wat net-echte namaak koekjes en snoepjes. Met Play-Doh Cupcake Celebration is je feestje helemaal compleet! Dat was de omschrijving met op de doos foto’s van de meest mooie klei-creaties. Hoe verliep dit bij Polderpeuter en mama?

Peuterlief maakte een foto terwijl mama het cupcake rad in elkaar zet
Peuterlief maakte een foto terwijl mama het cupcake rad in elkaar zet

Mama mocht het attractiepark voor cupcakes eerst in elkaar zetten. Ondertussen maakte de peuter foto’s voor de blog 🙂 Dat was grappig! Het rad was vlot in elkaar, eigenlijk wees alles voor zich. Bakjes in de houdertjes, slagroomspuit in elkaar en de hagelslagmaker in de houder.

De hagelslagjes maken is best lastig, de 3-jarige kan er niet zelf klei in doen. Bij de slagroomspuit lukt dat wel.
De hagelslagjes maken is best lastig, de 3-jarige kan er niet zelf klei in doen. Bij de slagroomspuit lukt dat wel.

Toen kon het klei-feestje pas echt beginnen. Mijn meisje vond het erg leuk. Hoe je de slagroomspuit gebruikt, moest ik wel eerst even voor doen. Daarna kon ze het zelf. De hagelslagmaker is een ander verhaal. Dat kreeg ik zelf al bijna niet voor elkaar en iedere keer dat de peuter er nieuwe klei in wil stoppen, heeft ze hulp nodig. Niet handig dus. Het ding open en dicht maken blijft erg lastig. Liever slagroom dan hagelslag op de cupcakes dus. Verder zijn er nog een groot aantal vormen die je kunt maken op de bodem en in de koekjespers, waaronder overigens ook weer een vormpje zit. Daarnaast bestaat deze Play Doh doos uit 5 potjes met verschillende kleuren klei, een schoteltje, een vork, een ijslepel en een roller.

Vrolijke cupcakes en koekjes van klei
Vrolijke cupcakes en koekjes van klei

Zelf ben ik niet heel handig met klei, dus zulke creaties als op de doos komen er bij ons thuis niet. Tenzij mijn kinderen ineens een talent ontwikkelen, haha. Wel was het erg leuk om te doen, vooral die slagroommaker en draaien aan het rad. En natuurlijk je taartjes in het rad tentoon stellen of serveren op een dienblad met een ‘kopje koffie’ uit de speelkeuken. Een mooie kleiset die goed is voor uren speelplezier dankzij de accessoires en mogelijkheden. En daarna kun je het altijd nog combineren met al je andere klei spullen natuurlijk.

Heerlijk bezig
Heerlijk bezig

Over celebrations gesproken, op de facebookpagina van Play Doh Wereld verloten ze geregeld leuke prijzen, tip! Ook kun je er vaak grappige filmpjes vinden en andere klei inspiratie. Deze vrolijke kleisetPlay Doh Cupcakes Celebration is onder meer verkrijgbaar bij Bol.com voor 24,99 euro.

Her opinion? Yay!
Her opinion? Yay!
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.