Linwoods in de pannenkoeken

Voor een gezond lichaam zijn dagelijks tal van essentiële vetzuren, vitamines en mineralen nodig. Natuurlijk proberen wij zelf gezond te eten, maar bij de kinderen is dat nogal eens een uitdaging. Daarom was ik erg blij met de samples lijnzaad die ik ontving van het merk Linwoods. Ideaal om ongemerkt wat gezonds aan het pannenkoekenbeslag toe te voegen! 

linwoods lijnzaad pannenkoek

Creatiever dan dat ben ik als keukenn00b niet, en om eerlijk te zijn was het mijn man die met de peuter pannenkoekenbakte, maar gelukkig zat er ook een receptenboekje bij. Er zijn namelijk 11 verschillende voedzame superfoods van Linwoods, waarmee je heel eenvoudig extra gezonde stoffen toevoegt aan je maaltijd. Het gaat om mixen van noten, zaden en bessen, zoals lijnzaad, die helpen om op een makkelijke en lekkere manier een gebalanceerd voedingspatroon te krijgen. Gewoon een schepje toevoegen aan iets dat je toch al van plan was om te maken en klaar. Gezond, makkelijk en lekker!

Koken met kinderen: ontbijtrecepten met fruitmoesjes

Omega vetzuren, vezels, antioxidanten, ijzer, zink, eiwit, vitamine E en B… Het is een greep uit de keur van voedingsstoffen die te vinden zijn in de mixen van Linwoods. De mixen van Linwood bevatten gemalen zaden, noten en bessen die stuk voor stuk zeer veel belangrijk voedingsstoffen bevatten. Wat ze niet bevatten zijn kunstmatige smaakstoffen en toegevoegde suikers, de mixen van Linwood zijn vrijwel allemaal organisch geproduceerd, 100% natuurlijk en bovendien glutenvrij. Je strooit ze  eenvoudigweg over een maaltijd heen, van ontbijt tot diner, om je gerecht een extra gezonde boost te geven.  Een schepje door je muesli, over je lunchsalade of in je stoofpotje draagt dagelijks bij aan een gebalanceerd eetpatroon. Op de website van Linwoods zijn allerlei recepten te vinden met de mixen.

linwoods lijnzaad pannenkoek
Man en peuter gebruikten het lijnzaad voor de pannenkoeken.

Voedingsstoffen in de mixen 

De basis van de mixen van Linwoods is bijna altijd lijnzaad, één van de meest rijke plantaardige bronnen van omega 3. Dit is een vetzuur dat ons lichaam niet zelf kan maken en dat dus uit onze voeding moet worden gehaald. DLinwoods maakt hiermee combinaties zoals met verschillende soorten noten, zaden als sesamzaad en pompoenpitten en gojibessen. De mixen van Linwoods bevatten superfoods van de hoge kwaliteit die in bijna alle gevallen een koude maling hebben ondergaan, waardoor alle voedingsstoffen zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Omdat ze gemalen zijn, neemt je lichaam de stoffen sneller op. Ondanks het feit dat de superfoods van Linwoods niet verhit zijn geweest, zijn ze tot twaalf maanden houdbaar zonder verlies van kwaliteit. Dit is te danken aan een speciaal verpakkingsproces in een beschermende atmosfeer.

Wist je dat je er ook lijnzaad crackers mee kunt maken?

Linwoods is te koop bij Health Food winkels, De Tuinen en Albert Heijn. Een zak lijnzaad van 200 gram kost € 2,99. Ons gezin was al lijnzaad fan, ik wil zeker ook de andere mixen eens gaan proberen.

Turks ontbijtrecept: Menemen

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.