Sale bij Trekpleister

Shoppen voor de cadeaudoos op zolder – bestemd voor de decembermaand, bijzondere beloningen en verrassingen en verjaardagen – doe ik het hele jaar door. Toen ik vandaag even over de markt liep voor verse groenten en fruit, ben ik daarom even binnen gelopen bij Trekpleister. Vanmorgen een dramatische file en wegafsluiting waardoor ik bijna helemaal terug moest rijden om via de snelweg bij het UWV te komen voor de verplichte melding, had ik dat wel verdiend vond ik zelf.

Het is overal sale en Trekpleister heeft veel speelgoed 50% afgeprijsd. Op mijn gemak even kunnen neuzen zonder kinders. Die mochten bij hun nichtje spelen. Dat nichtje is gek op stickers en bij Trekpleister vond ik leuke stickerblokken voor 89 cent, een leuk dankjewel-voor-het-spelen-presentje. Drie stuks meegenomen, voor de meiden en hun nichtje.

Mijn oudste is zeer geïnteresseerd is mama’s oude hoepel – ooit van mijn zakgeld aangeschaft op de basisschool en hij hoepelt nog lekker. Bij Trekpleister vond ik een vrolijke glitterhoepel van 2,79 euro met roze 50% sticker. Voor nog geen 1,50 alvast een leuk verjaardagscadeau. Alleen jammer dat hij niet in de kofferbak paste en over de passagiersstoel moest hangen, waar dochterlief hem natuurlijk zag :-).

Verder hebben wij deze zomer een zwembadje met glijbaan in de tuin, voor de prijs van een gewoon badje. Krijgt de jongste grappig kleigereedschap voor haar verjaardag. En ook de knutsellijm is aangevuld en er zijn leuke stempeltjes.

2015/01/img_1961.jpg

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.