De nieuwsbrief is mijn vriend

De nieuwsbrief is mijn vriend. Weliswaar krijg ik dagelijks een megaportie spam te verwerken omdat ik overal mijn mailadres achterlaat voor prijsvragen, nieuwsbrieven en nieuwsupdates van blogs die ik volg… Maar dat is het waard. In die nieuwsbrieven staan vaak allerlei winacties aangekondigd!

shoplog
Foto: Shutterstock

Gelukkig staat een prijsvraag vaak al in het onderwerp aangekondigd. En bij de nieuwsbrieven van magazines weet je dat er altijd ergens onderaan een linkje staat met een leuke giveaway. Veel prijzen winnen, is een kwestie van heel veel meedoen aan prijsvragen. Je creëert je eigen geluk tenslotte. En dat geluk moet je natuurlijk wel even aanzwengelen.

Dat doe ik dan ook met veel enthousiasme. Ook bij een aantal boodschappenmerken sta ik ingeschreven voor de nieuwsbrief. Zo af en toe kondigen die namelijk geld- terug-acties aan. Erg fijn om zo op je boodschapjes te besparen cq nieuwe producten uit te proberen.
Vroeger deed ik nooit aan dit soort refund acties mee. Zoveel moeite voor die paar eurootjes. Maar goed, nu dus wel. En als je ook hier weer heel veel meedoet, tikt het op jaarbasis lekker aan.
Moet bekennen dat ik het afgelopen jaar wel een paar miskleunen had. Maximum aantal deelnemers bereikt of net de verkeerde variant gekocht omdat de juiste niet in mijn supermarkt werd verkocht. Maar dat zie je dan pas later. Daardoor 3,79 verknalt aan Jillz die we nooit drinken, bijvoorbeeld.

Lees ook: shoptip de veiling

Goed opletten is het devies. En de GTA’s (vakjargon voor geld terug acties) op je boodschappenbriefje zetten met details! Als ik ze niet opschrijf vergeet ik ze of koop ik dus verkeerd.

Anyhow de connectie tussen de GTA en de nieuwsbrief? Vandaag zat er weer een fijn berichtje van kortingisleuk oftewel Scoupy in mijn mailbox. Refund op de Holy Soda frisdrank en de Knorr pastasaus. Die Knorr moet ik nog steeds aanschaffen voor een vriendin die mij al eerder op deze actie wees (excuus ik ben niet zo’n snelle refund shopper) en de Holy Soda komt dus ook op het lijstje. Shoppers sla je slag!

Doe jij mee aan geld terug acties?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ik lees je blogjes met plezier hoor! Wat een leuke hobby maak je ervan 🙂 En met die refunds, ik denk ook altijd “wat een gedoe voor weinig” maar als je het op jaarbasis beziet… Goed idee weer!

    1. marguerita78 zegt:

      Dankjewel wat lief! Leuk dat ik zo snel toch al een paar volgers heb 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.