Unboxing de Monsterbox Herfst

Heb je het gespot? De Monsterdoos heet tegenwoordig de Monsterbox! Voor wie het fenomeen niet kent, de Monsterbox is een doos vol boodschappen die je heel leuk thuis kunt unboxen. Er zit van alles in en wat precies? Dat is een verrassing. Inclusief verzendkosten betaal je voor de herfsteditie 14,95 euro en ik laat je zien wat er in zit. Geinig cadeautje ook voor wie gaat verhuizen.

monsterbox herfst

Ik ben gek op verrassingen en dus ook op dozen vol cadeautjes uitpakken. Daarom heb ik voor jullie een unboxingvideo opgenomen, kon ik toch even mijn verhaal kwijt want verder was er natuurlijk weer niemand thuis. Dat heb je zo met een deeltijd 1-persoons huishouden. In de Monsterbox zitten altijd veel nuttige boodschapjes en een paar dingen waarvan je niet precies weet wat je ermee moet. Sommige dingen zijn leuk om te proberen, maar dit keer zat er bijvoorbeeld ook hondenvoer in en dat eet ik zelf liever niet. Geef ik ook niet aan mijn kinderen. 

Bekijk hier de uitpakvideo:

Je ziet het, best veel leuke dingen weer! De waarde van deze boodschappenbox ligt altijd veel hoger dan wat je ervoor betaald. Daarom een leuk cadeautje voor een gezin dat het financieel wat lastiger heeft, iemand die gaat samenwonen of je kind dat uit huis gaat. De 14,95 euro die je ervoor betaalt is inclusief de verzendkosten. Je bestelt de Monsterbox bijvoorbeeld hier (lief als je mijn linkje gebruikt). 

monsterbox herfst

Op deze foto zie je wat er in mijn Monsterbox zat. Onderling kunnen de boxen iets in samenstelling verschillen, maar het uitpakken voelt alsof je een ouderwets goed gevuld kerstpakket open maakt. Heerlijk!

Bestel jij weleens zo’n nuttig, maar leuk cadeautje voor jezelf?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nienke zegt:

    Leuk! Mijn schoonmoeder had hem al in huis, en nu heb ik hem ook maar even besteld 🙂

    1. Marguerita zegt:

      Ja zitten best fijne dingen in dit keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.