Ook Pepsi en 7Up maak je met de SodaStream

Wist je dat je nu ook Pepsi Max en 7Up met de SodaStream kunt maken? Ik kreeg een mooi perspakket toegestuurd met daarin verschillende soorten Pepsi – ook de light variant – 7Up en Marinda (een soort Fanta). Ineens zijn mijn dochters ook om en maken ze regelmatig een fles met een lekker smaakje in de Sodastream. De Mirinda smaak is hun favoriet: sprankelend, superzoet en in een handomdraai klaar. Gewoon kraanwater bruisend maken met SodaStream, een smaakje toevoegen, wat ijsklontjes uit de vriezer erbij en de frisdrank is klaar. Het is voor het eerst dat je de PepsiCo-frisdranken thuis zelf kan bereiden en de kids vinden dit veel lekkerder dan de smaakjes die we al in huis hadden.

pepsi cola sodastream

De meisjes van 8 en 10 jaar weten precies hoe het werkt en zetten graag voor zichzelf een lekkere fles koud. Met één flesje PepsiCo-smaak van 440 ml kan ongeveer 9 liter kant-en-klare frisdrank worden gemaakt. Elke smaak is ook verkrijgbaar in een suikervrije versie, wat natuurlijk fijn voor de lijn en je suikertax is. Omdat het zo ontzettend makkelijk te maken is (en omdat vriendinnetjes onder de indruk blijken wanneer ze hun bruiswater bereiden) drinken de kinderen genoeg op een warme dag. Het is ook super eenvoudig. Gewoon kraanwater laten bruisen met een bruiswatertoestel en herbruikbare flessen van SodaStream, je smaakje toevoegen met de doseerdop, en klaar!

sodastream
Sodastream heeft nu ook smaken Pepsi, 7Up en Marinda. Mijn kinderen hebben het apparaat in de keuken ontdekt en maken regelmatig een fles drinken klaar.

De nieuwe SodaStream PepsiCo-smaken zijn vanaf nu onder meer verkrijgbaar bij Albert Heijn voor een adviesprijs van 5,99 euro. SodaStream is een onderdeel van PepsiCo en wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, BCC, Blokker, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, PLUS en SodaStreamStore.nl.

Lees ook Lekkere Sodastream cocktails of mocktails

Heb jij al zo’n apparaat in huis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.