Outfits of the Day: NED Dutch Fashion Design

Heb jij musthaves in je kledingkast die je keer op keer draagt? Omdat ze mooi staan én ook nog eens heel erg lekker zitten? Kledingstukken die je flatteren, eigentijds zijn en ervoor zorgen dat je je vrouwelijk voelt? Na een dagje kleding passen en shoppen bij het Nederlandse kledingmerk NED Dutch Fashion Design heb ik er meerdere! Ik voel me sprankelend wanneer ik ze aan heb. Kijk je mee naar mijn OOTD? Met items die verkrijgbaar zijn van maat XS tot 3XL weet ik zeker dat dit een merk is dat ook jou laat schitteren!

ned dutch fashion vrouwenmode
Kijk ons shinen! Met fabulous stockfoto specialist Jet, Viva400 vrouw Jessica en sneakergoeroe Priscilla. Panterjurkjes van NED en de oranje blouses van I-coni-k.

Dit leuke kledingmerk kun je vinden bij zo’n 300 fijne boetiekjes in Nederland, je kunt de verkooppunten vinden op de website van NED Dutch Fashion Design. Maar kijk eerst even met mij mee. Lezeressen die me al in deze leuke outfits van dit merk gespot hebben op Instagram, deelden al scheutig complimenten uit. Net als de dames die me in real life in een outfit zagen. En ja, zeg nou zelf: dat wíl je! Niets zo fijn als mensen die zeggen dat je er leuk uitziet vandaag.

Het shoppen zelf was ook een feestje. Funshoppen doen we dit jaar niet veel. Ik was voor mijn blog uitgenodigd in de groothandel waar ‘the magic happens’ samen met enkele andere dames van Loyal Influencers. Super want zij hebben heel veel kijk op mode en konden me dus goed adviseren of de maat goed was en welke items me het allerleukste stonden. Met elkaar hebben we heel wat dingen gepast!

ned dutch fashion vrouwenmode
Ik sta links in het knuffelige jasje met de panterjurk met korte mouwen. Priscilla draagt een iets korter jurkje met lange mouwen. Beiden dragen we hier een zwarte flatteuze legging. Ook gaaf trouwens, sneakerqueen Priscilla combineerde een net lang colbert met daaronder een hoodie. Hele sportieve look gaf dat! Heb er geen foto van, maar wil je twinnen met je dochter kan het natuurlijk ook op die manier.

Trendkleuren: Groen, Merlot en Cerise

Ik mocht rondlopen door het enorme magazijn waar de complete wintercollectie damesmode hing van zowel NED Dutch Fashion als het iets vlottere I-coni-k. De trendkleuren voor dit seizoen spreken mij persoonlijk ontzettend aan. Donkergroen, Merlot (een wijnrode tint), Cerise (fuschsia roze), leuke prints en ook veel Fudge (cognac bruin), was er te zien. Ze hebben ook veel tops en jurkjes met korte of driekwart mouwen, zodat je er een jasje of vest overheen kunt dragen en het nog steeds prettig zit.

ned dutch fashion vrouwenmode
Dít draag ik nu!

Terwijl ik dit schrijf draag ik mijn comfortabele donkergroene sweatpants, top met paisly print in groentinten en daaroverheen een warm fluffy zwart jasje van NED Fashion. Zit echt zo fijn! En ik voel me er mooi en hip in.

Het voelt heel vrouwelijk. Een mooie outfit is toch het halve werk, daarnaast heb ik ook weer volle wimperextentions laten zetten en doe ik een beautykuurtje met ampullen van Babor, anti-aging solid nachtcrème van Balade en Provence en anti-wallen crème van Biodermal. Hoppetee, confidence boost! Als mijn lijf dan niet doet wat ik wil, zorg ik er in ieder geval voor dat het er allemaal top, hot & sexy uitziet! Ja toch?

Kleding die ‘helemaal mij’ is

Vaak vind ik het moeilijk om leuke outfits voor mezelf te vinden. Bij NED Fashion had ik dat helemaal niet! Ik vond juist veel te veel dingen leuk! Best moeilijk om mijn favorieten uit te kiezen, gelukkig kreeg ik goede hulp van de andere dames (vooral Jet, heel hartelijk bedankt voor je tips). Niet te jong of juist te ouwelijk, maar al deze kleding is ‘helemaal mij’. Tenminste de items die ik heb uitgezocht, haha. Er waren een paar dingen die me niet helemaal florissant stonden, maar het meeste camoufleerde mijn blubberbuikje.

foto Marian Sijben covid fotoreportage
Foto: Marian Sijben

Hoe valt de kleding?

Alles van NED is een beetje stretchy. Ik heb dus veel dingen in maat S meegenomen (broek, jurk en tops). Eén jurkje was net even iets leuker in maat M en de jasjes moest ik ook in maat M hebben. Altijd even passen dus! Het fuchsia roze jasje dat ik persé MOEST hebben was helaas op in maat M, dus ik heb daar een maat L van mee. Eigenlijk voor het mooie iets te groot maar ik ben er gewoon verliefd op vanwege het kleurtje en de suède look. Zoals ik zei, ik MOEST EN ZOU deze aan mijn garderobe toevoegen.

Voor de eigentijdse Nederlandse vrouw

Wie mij langer volgt weet dat ik ooit een online stylingcursus voor mijn blog heb gevolgd van Karin Frenay en daar kwam uit dat ik echt voor felle kleuren en duurzaam moet gaan. En dat je items moet kunnen combineren. Dat kan prima met de kleding van NED. Het zwarte fluffy jasje draag ik nu veel, maar in principe kan ik de paisly top ook met het roze jasje combineren. Die staat dan weer niet bij het jurkje met oranje, maar OH MY wat is dat overslagjurkje waanzinnig! Het lijkt wel alsof NED Fashion gemaakt is voor mijn lijf. Logisch misschien, want het is een Nederlands merk. En er zijn wel meer korte Nederlandse vrouwen met een klein buikje. Mijn moeder vond het ook een prachtig merk en ze zou zo met me willen twinnen in enkele van mijn outfits, helemaal leuk!

Items die ik heb uitgekozen:

  • Blazer Celine (zwart)
  • Blazer Rarch U127-04 (cerise)
  • Top Pronk
  • Top Alesias LG067-03 (die wil mijn moeder ook)
  • Groene jogpants
  • Jurk panterprint, korte mouw, gouden bies en v-hals
  • Jurk herfstbloemen X625-02 (die wil mijn moeder ook)

NED Dutch Fashion richt zich op de vrouw van nu en wordt geproduceerd in een eigen fabriek in Turkije. Het wordt geleid door 2 broers, waarvan ik er 1 (en zijn moeder) heb ontmoet tijdens mijn bezoek. Lekker nuchtere mensen, heerlijk! Precies zoals ik en precies zoals de uitstraling van het kledingmerk. Ze krijgen wekelijks nieuwe items binnen in de groothandel, waardoor winkeliers nooit misgrijpen. Geen enkele winkel voert echter het complete aanbod. Voor mijn regiogenoten, je kunt het merk onder meer vinden bij Shine Fashion in Woerden en Mooonz in Alphen a/d Rijn.

ned dutch fashion vrouwenmode
Dit groene suède jurkje met matchend lang vest heb ik uiteindelijk niet genomen, maar wat een prachtige kleur is het hè?

Vind je NED Fashion net zo’n mooi merk als ik? Volg ze dan op instagram @neddutchfashion

Dankjewel voor de mooie kleding NED Dutch Fashion, ontzettend leuk dat ik merkambassadeur mag zijn. Voelde me als een kind in een snoepjeswinkel want jullie collectie past ontzettend goed bij mijn smaak (leuk, comfortabel, vrouwelijk, goed te combineren, stretchy en valt mooi)!

Wat vind je van deze kleding? Ken je het merk al?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Annemiek Bouwmeester zegt:

    You go girl! Goed bezig!
    Wat een leuk merk, op mijn lijf geschreven 😉 … Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.