#Moederdagtips: deze mama mocht een unboxing doen! + win

Oeh, ik ben gek op unboxings! Lees ze heel graag op andere blogs en het is natuurlijk nog leuker om zelf een verrassingsdoos uit te pakken. In mijn geval zijn dit meestal boodschappenpakketten of swaps, maar afgelopen zaterdag was dit anders. Voor mij was het zomaar ineens alvast Moederdag! Ik ontving de unboxing box van de pakketbezorger en dat is nog een grappig verhaal…

Hij belde aan, gaf mij een pakketje (heel erg leuk perspakketje voor mijn dochters) en ontdekte dat er nog een pakje voor mij in de bus zou staan… Superspannend. Dus ik bleef wachten. En wachten. En… liep uiteindelijk maar even naar de bestelbus toe. Deze lag vol met pakketjes, maar de bezorger kon de mijne niet vinden. Of ik wist van wie ik iets zou krijgen? Nou, als blogger weet je dat dus niet altijd. Ik verwachte wel iets kleins (maar dat bleek in de redelijk grote doos die ik al gekregen had te zitten), dus hij zocht tussen de kleine pakketjes. Maar kon niets vinden… Nu was ik wel erg nieuwsgierig natuurlijk!  Aangezien de bestelbus erg vol lag, besloot hij eerst zijn ronde verder te doen en dan terug te komen mocht hij mijn mysterieuze pakje nog ontdekken…

Mysterieus pakje

Superspannend. Ik ben enorm nieuwsgierig. Nu wist ik dus dat er iets voor mij zou komen, maar niet wat… Ondertussen maakten mijn dochters enthousiast het eerste pakje open en daarin zat voor hun allebei een leuke verrassing die we nog gaan reviewen. Een half uurtje later, lekker snel dus, stond de postbezorger weer voor de deur met een redelijk grote zwarte doos! Aaaaaah hoe spannend! Wat zou dat nou toch zijn?

unboxing box
Na het openen van mijn pakje, zag ik dit!

#TheUnboxingBox

Na het openen van de doos werd meteen duidelijk dat het fototoestel erbij moest komen: een prachtig roze lint om een zwarte doos is wat ik aantrof! Echt een blijmaker, mijn dochters wisten niet hoe snel mama deze doos open moest maken. Maar ze kregen de opdracht om mama te fotograferen. Best een uitdaging met zo’n zware spiegelreflexcamera. Moet zeggen dat ik er zelf ook een beetje hyper van werd. Dat effect hebben dit soort dozen nu eenmaal… Wat zou er in zitten?

unboxing box
Superspannend! Ik word hier altijd wel een beetje hyper van hoor, zo leuk dit soort verrassingen!

Na het openen zag ik mooi roze vloeipapier… en een hele lieve brief. Even een quote, want hier werd ik wel even stil van:

“Voor Moederdag sturen wij je graag deze Unboxing Box toe. We vinden het fantastisch wat voor dedicated mama jij bent en hoe je andere moeders steeds weer weet te inspireren. Daarom zetten we je graag in het zonnetje!”

Zo dan… dat is nog eens een Moederdagcadeau <3

aan het unboxen
Aan het unboxen, zo leuk om te doen!

De Unboxing Box zat vol met leuke presentjes, ik ben dus al goed verwend terwijl ik eigenlijk niets bijzonders verwacht met Moederdag. Knuffels, knutsels en een ontbijtje op bed is het meestal. Nu kreeg ik gewoon een doos vol met cadeautjes!

Wat zat er in deze doos?

Chocola!

chocola
Mama loves chocolate <3

Een luxe chocolade pakketje van #Maricase. “Chocolade maakt gelukkig. Italiaanse chocolade maakt nog nét iets gelukkiger.” Een prachtige quote van de eigenaresse van deze importeur van Italiaanse chocolade. Ik beken het maar meteen, de repen zijn al op. Netjes gedeeld met de husband uiteraard, die wilde ook wel proeven. De meisjes ook, maar die lagen al te slapen. 😳 Alleen de chocoladekoffiebonen zijn nog over om op te snoepen. Hoe dan ook, zálig! Ja, hier maak je deze mama wel blij mee.

chocola
De witte yoghurtchocola was mijn favoriet. Jummie!

Leesvoer

psychologie magazine
Het geluksnummer van Psychologie Magazine.

De volgende #blijmaker was het Psychologie Magazine. Heel erg leuk want geluksmomenten staan centraal in deze editie. De kleine dagelijkse geluksmomenten en je eigen houding zijn toch het belangrijkst voor je geluksgevoel zo las ik. Heerlijk om in het zonnetje op mijn loungebank mee te relaxen. Ik ben gek op tijdschriften en in dit blad staan altijd interessante artikelen met diepgang. Als ik het blad uit heb, gaat het door naar een vriendin die ook erg van tijdschriften lezen houdt.

psychologie magazine lezen
Heerlijk even met een boekje op de bank. (Jaha, ik moest zelf ook lachen om die bloemen, lijkt net of ik een rare hoed op heb.)

Shopping!

miss etam cadeaubon
Heel erg blij mee deze cadeaubon #mooijezelfzijn stond op het begeleidende kaartje.

Mommy loves shopping! Van #MissEtamNL kreeg ik een cadeaubon om iets leuks uit te zoeken. Heel erg welkom, want zoals jullie weten worstel ik wat met mijn garderobe maar ontbreekt het aan shoppingbudget. Ik laat jullie uiteraard zien wat het geworden is! Er zat een heel lief persoonlijk briefje bij op een kaart met de tekst ‘je bent zo mooi jezelf’. Ook stuurde Miss Etam me een setje hippe buttons toe, leuk voor op een spijkerjasje. Die heb ik helaas niet, maar de buttons bewaar ik voor het prijzenpakket dat ik zal verloten bij het behalen van 1000 facebookvolgers.

broches
Hippe buttons, helemaal leuk op een spijkerjasje.

Een vleugje glamour

sunheroes zonnebril

Ik kreeg bovendien een vleugje glamour van #Sunheroes. Een prachtige zwarte brillenkoker met daarin een knalgeel zakje. Bij het openen zag ik een zonnebril in sixties look. Heel erg leuk om cadeau te krijgen! Mijn dochters waren het er echter over eens dat deze bril niet bij het gezicht van mama past. Daarom gaat ook deze bril met UV-filter in het 1000-volgers prijzenpakket.

Gepersonaliseerd = altijd leuk!

yoursurprise boekje
Persoonlijk notitieboekje.

De laatste leuke verrassing in de Unboxing Box was een gepersonaliseerd notitieboekje, #madewithlove. Fleurig en bloemig met de naam van mijn blog op de voorkant. En ook hierin een uitgebreide persoonlijke brief van YourSurprise. Deze webshop heeft nog veel meer leuke te personaliseren cadeautjes, dus neem er zeker eens een kijkje!

persoonlijk notitieboekje
Verwend met mijn persoonlijke notitieboekje, geen twijfel mogelijk van wie deze leukerd is! Op de zijkant staat mijn voornaam gedrukt <3

Wat een feestje om uit te pakken dit. Extra leuk omdat ik meestal geen ‘echte’ cadeautjes krijg voor Moederdag. Mijn dochters genoten net zo van de unboxing als ikzelf. Alle presentjes werden bekeken en besproken <3. De persoonlijke briefjes in deze doos maakten het nog specialer.

unboxing box
Dit zat er dus allemaal in!

Winactie

Omdat het bijna Moederdag is, mag ik één van jullie ook verwennen met een klein cadeautje. Veel van mijn lezers zijn net zo gek op schrijfspullen en notitieblokjes als ikzelf, dus let op! YourSurprise gaat voor één van jullie ook een persoonlijk boekje drukken, hoe leuk is dat? Kans maken doe je door hieronder een gezellig berichtje achter te laten. Wat zou jij er in schrijven?

And the winner is… Louise Park! Gefeliciteerd, ik ga je mailen.

Wat was de laatste verrassingsdoos die jij zelf mocht uitpakken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sunaina zegt:

  Heel graag! Het boekje ga ik gebruiken om mijn gedichten in op te schrijven, ben dol op het schrijven van gedichten 🙂

 2. Pooja Ramsamoedj zegt:

  leuk! Ga ik gebruiken als to-do boekje. ik vergeet altijd wat ik moet doen, en lijstjes maken is handig 🙂

 3. gaytrie zegt:

  heel graag! ik gebruik het boekje dan om mijn inspiratie in op te schrijven, gewoon random dingen die mij inspireren.

 4. Jyoti baldew zegt:

  super leuk! ik zou het boekje gebruiken om alle titels die ik gelezen heb te noteren, zodat ik een goed overzicht heb 🙂

 5. Nancy van der kamp zegt:

  Wauw dat lijkt me super leuk! De hele dag door zowel thuis als op het werk, moet ik dingen noteren of gewoon even snel iets opschrijven zodat ik er later iets mee kan doen. Dit zou super leuk zijn en handig ?

 6. Lottie zegt:

  ik zou hem gebruiken als reisdagboekje! Over 2 maanden ga ik namelijk rondtrekken door Azie en australie! Het leesvoer gebruik ik dan lekker in het vliegtuig 🙂

 7. Diana Schipper zegt:

  Wat gaaf zo’n verrassing, ik had nog nooit van een unboxing box gehoord maar het is echt iets voor mij! Ga dat ook zeker een keer voor mijn vriendin maken!!! In mijn eigen notitieboekje zou ik allerlei lieve, grappige of ontroerende spreuken verzamelen die ik op tv, internet, in tijdschriften of in real life tegenkom. En dan natuurlijk gehandletterd!

 8. Nancy van Heck zegt:

  Ik zou brieven naar mijn zoontje toe in schrijven zodat mijn zoontje ze later kan lezen wanneer hij bij mij terug komt.

 9. Sophia Grootjans zegt:

  Alle mooie herinneringen aan mijn twee meiden.

 10. van erum maria louisa zegt:

  een grote doos met allerlei winkelwaar dat was fijn om uit t pakken
  ik ding graag mee met deze toffe actie

 11. Tamara TS zegt:

  Wow, wat een supervette box! Zo leuk om eens zo verwend te worden! 🙂 De winactie sla ik over, eerst mijn voorraadje boekjes eens op gaan maken. 😉

 12. Josien Hillebrands zegt:

  Voor mij ben je de allerliefste mama en voor mijn prins en prinses de allerliefste oma! ♥

 13. Nelly zegt:

  mijn eerste werkweek in mijn nieuwe baan

 14. wilmsen anita zegt:

  de laatste verrassingsdoos die ik mocht uitpakken was een puzzel met de foto van al mijn kleinkinderen, superleuk

 15. Linda Post zegt:

  Dat is nou leuk!! Ik zou er al mijn to-do’s in zetten (en dat zijn er nogal wat). En gewoon andere dingen die ik niet mag vergeten, bijvoorbeeld mbt mijn dochtertje!

 16. Claudia Diependaal zegt:

  Supergaaf ik doe mee. En voor die buttons moet ik maar snel rennen ze zaten in mijn winkelwagen maar ik vergat de hele winkelwagen en nu waren ze opas die jij hebt maar ik wil die andere ook op ;(.

  Ik doe heel erg graag mee. Ik heb gemerkt dat even iets van je afschrijven heel erg goed werkt. En wat minder druk op mijn MS legt. Zou fijn zijn n gepersonaliseerd boekje wauw!

 17. nina zegt:

  Ik zou er elke dag in schrijven waar ik dankbaar voor ben die dag. Een perfecte manier om je dag altijd positief af te sluiten

 18. Louise Park zegt:

  De leuke momenten die ik mee maak zodat ik ze later terug kan lezen.

 19. Yvonne zegt:

  Heerlijk boekje om heerlijke verhalen in te schrijven.

 20. Yvonne zegt:

  Super leuk altijd, pakjes die je niet verwacht! En wat een leuke spullen zaten erin voor je!

  Het notitieboekje ziet er, met de bloemen en je naam, echt prachtig uit, zeg! Dat zou ik ook wel graag willen! Ik zou er een ‘book of me/Listers gotta list’ van maken. Bij de Listers gotta list-challenge heb je allerlei lijstjes met uiteenlopende onderwerpen/vragen die je kan bespreken/beantwoorden. Per bladzijde in je (notitie)boekje neem je dan een onderwerp. Ik ben nu 25 en het lijkt me super leuk om dat later van mezelf terug te lezen, omdat de antwoorden/lijstjes een mooi beeld geven van hoe ik nu ben en denk! 🙂

 21. Carmen zegt:

  Zo een prachtig gepersonaliseerd boekje zou prachtig staan op mijn nachtkastje. Hierin kan ik al mijn zorgen opschrijven, en van mij afschrijven. Met een leeg hoofd slapen is toch het fijnste wat er is. Liefs Carmen

 22. Ling Choi zegt:

  Leuke dingen! Ik zou schrijven hoe ik me voel op dit moment.

 23. Rianne zegt:

  Ik zou het heel erg leuk vinden om het notitieboekje voor mijn moeder te winnen! Zelf schrijf ik vooral wachtwoorden of dingen die ik wil onthouden erin zodat ik het niet meer kan vergeten 🙂 mijn moeder zal het denk ik meer als een soort dagboekje gaan gebruiken!

 24. Marian B zegt:

  Leuke verrassingen zaten er in! Dat lijkt me een leuk notitieboekje om alle grappige uitspraken van de kids in op te schrijven.

 25. Lise van Nunspeet zegt:

  Wat een leuke actie. Tuurlijk zou ik graag ook zo’n goed gevulde doos winnen.

 26. Anita H. zegt:

  Ik wil wel een notitieboekje om vlak bij mijn computer neer te leggen. Daar kan ik allerlei weetjes en zo in noteren. Altijd handig.

 27. maddy zegt:

  Wat leuk! En wat een geweldige box. Kan me voorstellen dat je blij verrast was! Ik doe graag mee! Vaak doe ik inspiratie op als ik juist even niet kan bloggen! Dan is dit in de tas natuurlijk fantastisch!

 28. Patricia Hodzelmans zegt:

  Het laatste pakket was in 2012 dat was een kerstpakket..ik ben daarna van baan veranderd en daar kregen we geen kerstpakket ivm bezuinigingen helaas nooit meer kerstpakket of pakket gehad met verrassingen maar dat was altijd wel leuk en spannend tijdens het uitpakken ???

 29. Wendy v V zegt:

  Leuk! Ik ben ceremoniemeester op de bruiloft van mijn broertje. Lijkt me handig om alle dingen voor de bruiloft in te schrijven.

 30. Liesbeth zegt:

  Die is schattig! Voor mij als bijna mama heel bruikbaar, omdat ik alles vergeet en optimaal wil genieten van de mooie momenten!

 31. Nicol streek zegt:

  Ohhhh wat een omzettende gave winactie zeg! Ben weg van het notitieboekje?.!
  Omdat ik een totaal andere uitdaging aan ben gegaan qua werk ( van verkoopmedewerkster naar orthodontieassistente,omscholing intern) zou ik Mn aantekeningen in z’on mooi boekje graag opschrijven!
  Kijk hier elke dag in, en in een mooi notietieboekje wordt dan nog leuker!!
  Wat een geweldig pakket zeg:)

 32. Yvonne Koop zegt:

  Voor mijn tekstbureau Yvonne schrijft zit ik regelmatig achter de computer… Maar het liefste schrijf ik nog steeds in notitieboekjes, hoe mooier hoe beter. Met mijn eigen naam erop gedrukt heb ik echter nog niet, dus dat zou ik wel heel leuk vinden om te winnen!

 33. Marieke zegt:

  Superleuk, dol op verrassingsdozen! Ik kreeg van de week nog een verrassingsdoos. Ik wist wel een beetje wat er in zat, maar niet heel precies! Al was het eigenlijk ook meer een verrassingsdoos voor mijn kinderen, maar als die blij zijn, ben ik ook blij. Al vind ik het zelf ook leuk om zo af en toe eens verrast te worden eigenlijk 😉
  Ik loot graag mee!

 34. Anna zegt:

  Super leuk..! Ik doe mee..!
  Hmmm nog geen idee wat ik erin zou schrijven

 35. Marian Zw zegt:

  Ik zou dit boekje een super leuk kado vinden voor mn moeder. Die heeft ook altijd boekjes in haar tas. Zou het super leuk vinden om haar hier mee te verrassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.