Schuim op je ogen?

Wat? Moet ik schuim op mijn ogen doen? Als blogger moet je soms jezelf overwinnen om een bijzondere review te kunnen plaatsen. Dus ik heb schuim op mijn ogen gedaan. En die handeling nog meerdere keren herhaald ook, want met één keer uitproberen ben je er natuurlijk niet. Ik probeerde namelijk de Dry Cleanser van het Franse beautymerk Sampar, die ik meekreeg op de Proefparade.

Schuim! Daar moest ik dus echt even aan wennen.
Schuim! Daar moest ik dus echt even aan wennen.

Beauty can’t wait is de slogan van Sampar. Meestal neem ik weinig tijd voor mijn beautyrituelen, omdat ik ’s ochtends altijd aan het haasten ben en ’s avonds zachtjes wil doen in de badkamer en snel klaar wil zijn. Gelukkig ben ik ook snel klaar met de avondreiniging als ik de Sampar Dry Cleansing gebruik. Het is de 1e schuimende make-up remover die zonder  dat je hoeft na te spoelen je gezicht, ogen en lippen reinigt. Het product absorbeert onzuiverheden, verontreinigende stoffen en zelfs waterproof make up in een paar minuten.

DSC_0006

Ik gebruik zelf geen concealers, alleen oogmake-up. Ondanks dat schoonheidsspecialisten me toch adviseren om de gehele gezichtshuid te reinigen, maak ik mij er meestal makkelijk vanaf. Uitgebreid reinigen doe ik slechts af en toe. Deze oogmake-up remover heb ik dan ook alleen gebruikt om de make-up van mijn ogen te halen.

Hoe gebruik je dit schuim?

Om je gehele gelaat te reinigen kun je het schuim gelijkmatig, rechtstreeks inmasseren op het gezicht. Ook op je lippen indien je lipstick hebt gebruikt!Daarna kun je het schuim verwijderen met behulp van wattenschijfjes.
Voor het reinigen van je ogen doe je een klein toefje schuim (het is al heel snel teveel!) op een wattenschijfje waarna je hiermee de make-up resten van je ogen wrijft. Ik vind het zelf prettig om de schuimrestjes toch even met water weg te spoelen. Al met al een hele gekke sensatie om met een schuimend product je ogen te reinigen. Echt iets om even aan te wennen, maar de reinigende werking is prima!

Dit product van Sampar is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid. Zoals die van je ogen. Er zitten geen parabenen, sulfaten of methylisothiazolinone in. De producten van dit merk kun je bijvoorbeeld vinden in de webshop van Pure Beauty Brands. Voor de Dry Cleanser betaal je 19,95 euro.

Zou jij schuim gebruiken? Of heb je liever een vettige (Helena Rubinstein) of juist niet-vettige remover (Nivea) om je make-up te verwijderen? 

Lees ook:

Rinse it off! Zo reinig ik mijn gezicht

Met Babor je huid reinigen

Make-up onder je bril? Ja, natuurlijk!

Huidverzorgingsmerk Marina Miracle: vegan skincare

Bye, bye buikvet: 4,5 cm foetsie door vetbevriezing

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marguerita78 zegt:

    Ik vind dat een fris gevoel Lori 🙂 de ingredienten zijn wel te vinden overigens:
    Ingrediënten

    OAT Natura-Complex: Garandeert een efficiënte reinigende werking en verwijdert perfect resistente make-up van het gezicht, ogen en lippen door middel van een zachte en overvloedig schuim dat een spoeling vrij final touch maakt de huid glad en fris maakt.

    Paardebloem extract: Ontgift en vormt een blok anti-vervuiling in combinatie met de mineralen aan uitstraling van de huid te stimuleren en te onthullen een gezonde huid.

    Chrono bekrachtigen tri-mineralen: Samengesteld uit zink, magnesium en koper mineralen die als mini-batterijen te handelen om de activiteit cellen te stimuleren en het vergroten van de effectiviteit van SAMPAR actieve ingrediënten.
    Volledig afgezwakt, wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en blijft jongere langer.

  2. Ik kan er ook niet direct enthousiast van worden en wil dan meteen weten welke ingediënten erin zitten 😉 Ik zag het ook niet 123 op de site staan. Maar het is wel echt iets nieuws ja, nog nooit van gehoord. Waarom wilde jij het eigenlijk toch naspoelen met water?

  3. Nathalie zegt:

    Lijkt me heel apart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.