Shopping: ik heb een nieuw merk ontdekt!

Met het binnenstromen van de persberichten over de voorjaarscollecties kreeg ik zo’n zin om al die leuke items in het echt te zien. Helaas moest ik werken tijdens de bloggerdagen van de pr-bureaus gespecialiseerd in kindermode. Op vrijdagavond na het fitnessen dook ik daarom nog even de Doodles in. Een kindermodezaak vlakbij mijn sportschool.

Ik moet zeggen, shoppen op vrijdag om half 9 ’s avonds is toch wel ideaal als je op je gemak alle items wilt bekijken en de stoffen wilt voelen. Geen andere klant in de winkel en de kindjes lekker thuis op bed. Voordat ik daadwerkelijk beslis of ik nieuwe collectie items wil kopen, bekijk ik ze het liefst eerst en laat ik het daarna op me inwerken.

 Items die echt blijven hangen, schaf ik dan na een paar weken of maanden aan. Of halverwege het seizoen als de sale begint. Maar nu er deze week zoveel pakketjes voor mijn blog werden bezorgd, vond ik dat ik in het kader van ‘steun je lokale ondernemer’ best een setje uit de nieuwe collectie mocht shoppen. Al keek ik uiteraard eerst in het sale-rek 😉

Porto Azul en Vingino

Gezien de te korte leggings scoorde ik een afgeprijsde van Porto Azul. Er hing een complete set bij, maar dat was niet helemaal mijn smaak. Ik zag een gave Vingino broek aan de voorkant afgewerkt in de leatherlook, lekker stoer. Mijn oudste heeft nu al zoiets van GSUS en die staat echt heel hip in combi met haar witte hartjestrui van Zeeman, daarom ook een maatje groter voor op de groei. Ook vond ik een kleurig hemdje van Vingino, in Batavia-stad had ik er van dit merk al enkele aangeschaft en ze zijn zo leuk en zitten perfect dat er nu nog eentje bijkwam.

Baker Bridge

Na de sale was het tijd om mezelf even te verlekkeren aan de zomercollecties. Vooral de trendy merken vallen met hun fluoriserende kleurtjes erg in de smaak bij mij. en toen ontdekte ik dus een voor mij helemaal nieuw merk: Baker Bridge. Erg mooi afgewerkt met bijzondere details. Ik viel dan ook voor dit jurkje met fluoriserend geel koord en blauwe bolletjesletters.

Voorjaarsinventarisatie

Met het oog op de kledingkasten – ik had afgelopen week al een voorjaarsinventarisatie gedaan – heb ik nog veel meer jurkjes en t-shirts nodig, omdat de kledingkasten weer zijn gesplitst. Maat 110 bij de jongste, maat 116 bij de oudste en de combinatiematen gedeeld. Afgelopen jaar paste mijn oudste nog in 110, dus in 116 kan er nog wel wat bij.

Wat vinden jullie van dit jurkje? Ken jij het merk al wel? En doe je ook rond deze tijd een snelle voorjaarsinventarisatie om te weten in hoeverre je compleet bent?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat een leuk jurkje!

  2. Mama & haar gezin zegt:

    Oh ja heerlijk he om op dat soort tijdstippen te shoppen, doe ik ook regelmatig.
    Vingino vind ik vaak een erg leuk merk, de jurkjes ervan vind mijn dochter van 8 zo leuk.

    Het jurkje op de foto vind ik erg stoer, zou iets kunnen zijn wat ik voor mijn dochter zou kunnen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.